Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Jelenések könyve

Ez Jézus Krisztus kinyilatkoztatása, amelyet Isten adott neki, hogy közölje szolgáival mindazt, aminek hamarosan meg kell történnie....Boldog, aki felolvassa, és boldogok, akik hallgatják ezeket a prófétai igéket, és megtartják azt, ami meg van írva bennük: mert az idő közel van...Jézus Krisztustól, a hű tanútól, aki elsőszülött a halottak közül, és a föld királyainak fejedelme; aki szeret minket, és vére által megszabadított bűneinktől, aki országa népévé tett minket, papokká az Isten, az ő Atyja előtt: övé a dicsőség és a hatalom örökkön-örökké. Ámen.

Miről szól a Jelenések könyve?

Ez a bibliai előadássorozat végigkalauzol Jelenések könyvén, és feltárja korunknak szóló, megszólító erejű üzenetét. A hanganyagok mellett interaktív, képes prezentációk segítik e könyv tanulmányozását. (Az anyag folyamatosan bővül)

http://hitbol.hu/jelenesek-sorozat/

Képtalálat a következőre: „világvége kép”

Politikai és éghajlati események megfigyelésével összehasonlíthatjuk a Biblia jövendöléseit. A bibliai próféciák beteljesülnek, mert YHWH, az egy igaz, élő Isten ihletésére íródtak. Az Örökkévaló Isten tudja a múltat és a jövőt. 

http://www.esemenyek-biblia-tukreben.eoldal.hu/